Het meeste gebruikte CMS

WordPress, is het  meest gebruikte Content Management Systeem ter wereld. Met WordPress kan iedereen eenvoudig en snel een professionele website of blog maken. Met duizenden thema's en plugins om uit te kiezen, is WordPress de ideale keuze voor iedereen die een dynamische online aanwezigheid wil creëren.


Voor het maken van een website is vaak wel enige technische kennis nodig, kijk daarom ook eens naar onze Solid Website Builder. Daarmee kan je zonder technische kennis websites bouwen.

Automatische installatie

Met behulp van ons eenvoudig te gebruiken controlepaneel kunt u WordPress gemakkelijk installeren en direct beginnen met het ontwerpen van uw website. Profiteer van de gebruiksvriendelijke interface en de vele aanpasbare functies die WordPress biedt. Laat uw creativiteit de vrije loop en creëer een unieke website die perfect aansluit bij uw behoeften.

Ongekende prestaties

Bij onze webhosting draait alles om het optimaliseren van uw WordPress-ervaring. Met geavanceerde webservers die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van WordPress, garanderen wij een naadloze werking en efficiëntie voor uw website.


Bovendien bieden wij u de vrijheid om de controle te behouden over de prestaties van uw website. U kunt bij ons kiezen uit verschillende PHP-versies, waaronder PHP 8.1, 8.2 en het nieuwste PHP 8.3. Hiermee kunt u de functionaliteit van uw website afstemmen op uw specifieke vereisten en ervoor zorgen dat deze altijd soepel draait.


Maak de overstap naar onze webhosting en ontdek de voordelen van optimale prestaties voor uw WordPress-website. Met een toegewijd team van experts en een geavanceerde hostinginfrastructuur zorgen wij ervoor dat uw online aanwezigheid uitblinkt in betrouwbaarheid en efficiëntie. 

WP Toolkit

Met onze hostingpakketten, te beginnen bij Small, krijg je toegang tot de WP Toolkit. Dit is een handige set tools die speciaal is ontworpen om het beheren en optimaliseren van je WordPress-website eenvoudiger te maken. Geniet van handige functies zoals éénklikinstallaties, geautomatiseerde back-ups en beveiligingsscans, allemaal verpakt in een gebruiksvriendelijke interface.


Of je nu net begint of al ervaren bent in het beheren van websites, met de WP Toolkit kun je moeiteloos taken uitvoeren zoals het beheren van plugins, bijwerken van thema's en optimaliseren van de prestaties. Of je nu een trotse website-eigenaar bent of een gepassioneerde ontwikkelaar, de WP Toolkit fungeert als een centrale plek om verschillende aspecten van je WordPress-site te beheren, en dit alles draagt bij aan een verbeterde en soepele gebruikerservaring.

Mogelijk vanaf ons Solid Small pakket

Kies je webhostingpakket

Wij bieden diverse pakketten aan die perfect aansluiten op jouw specifieke behoeften. Met onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke hosting kun jij jouw online aanwezigheid optimaliseren. Probeer het nu!

 Mail

Mailen vanaf je eigen domein

2,50 p.m.

500 MB Schrijfruimte

1 GB Dataverkeer

1 Mailadres

Webmail

 

 
 

 Medium

Geschikt voor een druk bezochte website

13,00 p.m.

4 GB Schrijfruimte

40 GB Dataverkeer

25 Mailadressen

Webmail

10 Databases

Geschikt voor WordPress

 Large

Voor als je veel ruimte nodig hebt

26,00 p.m.

20 GBSchrijfruimte

200 GB Dataverkeer

100 Mailadressen

Webmail

100 Databases

Geschikt voor WordPress